Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Gädda Bros

Gädda Bros on kahden hengen kalastustiimi. Markus ja Ville päättivät viedä yhteistä harrastustaan pykälää pidemmälle ja näin syntyi idea tuottaa Some-sisältöä Instagrammiin muille kalastajille. Gäddä Bros kalastaa pääsääntöisesti Turun saaristossa mutta tiimin toisen veneen liikkuessa trailerilla tulee myös järvillä satunnaisesti kalastettua.

Kalustona tiimiltä löytyy heittokalastustukseen modifioitu Buster S sekä uuden elämän saanut Terhi 425R. Elektroniikkaa löytyy niin Garminin, Humminbirdin kuin Lowrancen puolelta. Unohtamatta Minn Kota Terrova I-Pilot keulakonetta. Instagrammista löytyy enemmän tietoa veneistä ja niiden rakentelusta, ikuisuusprojekteja kun tuppaavat olemaan. Tiimin jäsen Markus on verrattavissa Huutokauppakeisarin Markkuun. Projekteja löytyy aina veneestä kilpa-autoon.

Ei tarvitse juurikaan Ruotsia osata, jotta pystyy arvaamaan Gädda Brossin lempi kalalajin. Haukihan se on. Onnittelut, nyt tiedät ainakin yhden tärkeän ruotsinkielisen sanan. Kalastusmuoto on hauen heittokalastusta vapavälinein. Elektroniikka on tietysti suuressa osassa nykypäivän trendien mukaisesti, mutta perinteinen kaislan piiskaus kuulu vahvasti osaksi kalastusta. Live-kalastustekniikka on kyllä herättänyt tiimin kiinnostuksen, mutta toistaiseksi se kortti on vielä kääntämättä. Ensivuonna voi olla tilanne eri.

Kesäisin hauenkalastus muuttuu hetkeksi ahvenen sekä kuhan heittojigaukseen. Järvi onkin osoittautunut paremmaksi paikaksi ainakin isomman kuhan osalta.

Kalavermeitä löytyy molemmilta..ja paljon. Daiwan tuotteet ovat molempien suosikkeja, mutta mitään merkkiuskollisuutta ei ole havaittavissa. Haukijigien osalta suosiota on saanut pienempien toimijoiden tuotteet unohtamatta legendaarista Pig Shadia sekä Pig Shad junioria. Molempien ennätyskalat ovat tulleet kyseisillä vieheillä, värissä Blue Pearl. Markuksen ennätys onkin komea 122 cm.

Tiimin veneissä on myös sääntöjä, ilman Crocseja ei pääse kyytiin oli sitten kesä taikka talvi. Villen venessä pidetään siivoustauko noin kolmen tunnin välein. Tavaroiden tulee olla järjestyksessä eikä koko arsenaalia saa tuoda veneeseen. Tämä saattaa aiheuttaa hieman närää muilla, mutta toistaiseksi periksi ei ole annettu. 

Muistakaa ottaa tiimin Instagram-tili seurantaan niin pysytte kärryillä poikien onnistumisista sekä vastoinkäymisistä.
Toistaiseksi tälle vuodelle ei ole tarvinnut jättää munia pataan mutta vuotta on vielä jäljellä.

Instagram: @Gaddabros


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.