Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

F.O.H – Iina ja Pasi

Iina (@iinahuutonen)  28 v, toimistotyöntekijä, tällä hetkellä äitiyslomalla. Pasi (@nurmihunting) 34 v sähköasentaja. Asuinpaikkana Etelä-Pohjanmaa Ilmajoki. Meidän perheeseemme kuuluu Pasin lapset tytöt 14 v ja 11 v ja poika 9 v sekä meidän uusin 1.1.2022 syntynyt pieni kalamiehenalku.

Koiria on tällä hetkellä kaksi ja näillä näkymin kolmas tulee lähempänä syksyä. Koirat kulkevat mukana metsällä. Meidän avainsanamme on yhdessä koko perheenä tekeminen ja luonnossa liikkuminen, joista suurin osa koostuu metsästyksestä ja kalastuksesta.

Talvikautena metsästys on ollut meille se päälaji, mutta heti jäiden lähdettyä alkaa mökkikausi ja se sisältää mahdollisuuksien mukaan paljon kalastamista ja uuden oppimista. Meidän kalastuksemme osalta pääpaikka on Äänekoski ja Pasin siskon perheen kanssa yhteinen mökki Keiteleen rannalla. Kalastuslajina on suosituimpana kuhan ja ahvenen jigikalastusta. Tälle kaudelle meillä onkin uutta kalustoa tulossa ja päästään kunnolla tutkimaan Keiteleen kalavesiä. Vaihdettiin mökkikaupassa tullut Buster R uudempaan malliin ja siihen on nyt tulossa Lowrance 2D ja viistoluotain kahdella näytöllä.

Pasilla on ollut nuoruudesta asti vahva kalastus ja perhokalastus tausta. Isä on aina ollut ja on edelleen innokas kalamies ja suunnannäyttäjä minulle sekä lapsillemme. Hänen mukanansa olen lapsesta asti kulkenut ja haluan nyt myös omille lapsilleni olla esimerkki kuten isäni ja suunnannäyttäjä, miten luonnossa olemisesta voi nauttia monin eri tavoin. Monet päiväunet on lapsena nukuttu veneen keulassa ja paljon tuli kierrettyä Suomen Lapin ja Norjan kalapaikkoja läpi ja nyt tämän saman saavat kokea lapsemme.

Iina taas on Keski-Suomesta kotoisin, joten lapsena järvellä ja veden äärellä aina kyllä viihtynyt. Nyt viime kausi oli ensimmäinen, kun kiinnostus kunnolla heräsi ja pääsi opettelemaan. Meillä molemmilla myös on palava into Lappia kohtaan ja siellä metsästyksen lisäksi pyritään kesäisin kalastelemaan. Meillä tämä Friends Of Happy Angler tiimiin pääsy on loistava mahdollisuus. Tulemme varmasti hyötymään muiden tiimiläisten tiedoista ja taidoista, joita pääsemme soveltamaan omassa kalastuksessa.

Järvenä meille vielä vieras ja ihan erityylinen mitä täällä Pohjanmaalla on totuttu lasten, etenkin nyt vauvan ehdoilla mennään, joten meillä ei niin vakavaa touhua tämä ole, mutta mielenkiintoa ja intoa löytyy sitäkin enemmän.

Tervetuloa seuraamaan meidän kalastustamme ja retkeilyä ympäri Suomen.

Keitele ja lähivedet – Here We Come!

Nappaa tästä meidän Instagram-tilit seurantaan ja nauti retkistämme somessa!

Iina @iinahuutonen
Pasi @nurmihunting


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.