Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin klubilaisille!

Kalaopas Finland - Timo Räsänen

Kalaopas Finland on 2019 perustettu kalastus-, luonto- ja eräpalveluihin suunnattu pohjois-savolainen yritys. Tällä hetkellä toimintani keskittyy rauhallisiin, tunnelmallisiin ja kiireettömiin kalastus- ja luontokokemuksiin. Pääasiallinen toimintani suuntautuu lapsiin, nuoriin ja perheisiin ja heille tarjottaviin upeisiin kalastus- ja luontokokemuksiin. Toimintamuotoinani on nyt heitto- ja vetokalastus, soutuveneestä ja rannalta. Tähän nautintoon kuuluvat nuotiotulet ja ottikalojen perkaus tarvittaessa asiakkaalle. Enemmän toiminnastani ja tällä hetkellä tarjottavista paketeista saatte osoitteesta www.kalaopas.fi

Olen myös Green Care Finlandin palveluntuottaja ja jäsen. Green Care Finland välittää hoiva-, hyvinvointi-, mielenterveys- ja elämyspalveluja niitä tarvitseville luonto-, maatila- ja eläinpalvelujen muodossa.

Muistan, kun olin pieni aloitteleva kalastajapoika, ainoat kaupalliset kalastusmerkit olivat Rapala ja Nils Master. Kun ei ollut muista merkeistä tietoa, niin totta kai hankintani ja lahjatoiveeni olivat Rapalaa ja Nils Masteria. Näkisin, että nykyisillä markkinointi- ja sosiaalisen median tavoilla, Happy Angler voisi aloittaa Lauri Rapalan sekä Hannu ja Kalevi Kankaan tapaiset marssit lasten ja nuorten ja perheiden tietoisuuteen, juuri Kalaopas Finlandin nykyisten ja tulevien yhteistyökumppaneiden sekä asiakaskunnan kautta.

Timo Räsänen, Kalastusopas Finland

Nappaa tästä Instagram-tilini ja Youtube-kanavani seurantaan ja nauti retkistäni somessa!

https://www.instagram.com/kalaopasfinland/
www.facebook.com/kalaopasfinland
https://www.youtube.com/channel/UC6DJxIjbixC5LvuWln1kljw
www.kalaopas.fi

 


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.