Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Fishing team KoHeltajat - Konsta ja Heikki

Fishing team KoHeltajat koostuu kahdesta kaveruksesta, Heikki Vesanto ja Konsta Verho, jotka ovat kalastaneet parisenkymmentä vuotta yhdessä.

Hauki on ollut lähellä molempien sydäntä ja siitä kaikki alkoikin. Merellä käytiin ahkerasti keväisin ja syksyisin ja kesällä opeteltiin jigauksen saloja. Täsmäkalastus tuli kuvioihin noin kuutisen vuotta sitten ja sen myötä suuri kuha sai myös kiinnostuksen heräämään.

Nykyään merireissut ovat vähentyneet selvästi ja järvet saaneet huomattavasti enemmän peliaikaa. Kalustoon kuuluu pari venettä, isommille ja pienemmille vesistöille. Täsmävene on sähkökäyttöinen, joten polttomoottorikieltokaan ei lyö kapuloita rattaisiin. Veneet ovat varusteltu Lowrancen tuoreimmalla elektroniikalla ja MotorGuiden keulakoneella.

Kapteeni vaihtuu veneessä fiiliksen mukaan ja KoHeltajat puhaltavatkin aina yhteen hiileen. Kalan saajalla ei ole merkitystä, sillä molemmat osaavat iloita yhteisestä onnistumisesta. Isot kalat palautetaan aina takaisin omaan elementtiinsä. Veneeseen otetaan myös mielellään mukaan muitakin kalastuksesta kiinnostuneita, tuttuja tai tuntemattomia.

Kalastus ei ole KoHeltajille koskaan ollut suorittamista, vaan tapa rentoutua ja nauttia luonnosta. Kalastus on enemmän kuin pelkkä harrastus.

Fishing team KoHeltajat löytyy instagramista @koheltajat ja YouTubesta.


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.