Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Oona Kolu


Olen tällainen entinen kesän lapsi, nykyinen kaikkien vuodenaikojen rakastaja Etelä-Suomesta. Lapsuuden kalasteluista muistan solmussa olevan umpikelan ja onginnan mökkilaiturilta. Nuoruudessa satunnaisia kalastuskertoja ja täyshurahtaminen kalastukseen muutama vuosi sitten. Sen jälkeen on kertynyt paljon oppia ja kokemusta, halu oppia jatkuvasti uutta on kova. Löydän itseni etsimässä uusia kalastusmuotoja- ja tyylejä kalastaa läpi vuoden. Viime kesänä hurahtaminen ongintaan ja hieman myös lajikalastukseen.

Pääsääntöisesti heittokalastus on ollut lähinnä sydäntä, viime kesänä talouteen hankittiin soutuvene ja toivottavasti ensi keväänä veneilyn saralla puhaltaa uudet tuulet, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Veneiden ostopalstat ovat ainakin kovalla kulutuksella.

Lähipiiristä ei paljoa kalastajia löydy ja ystävä kenen kanssa pääsääntöisesti kalassa käyn, joutuu kuuntelemaan koko ajan uusia ideoitani. Hyvin usein yleinen lause suustani onkin; "Haluan kokeilla tätä." tai "Mennäänkö käymään tuolla?".

Instagram on ollut myös erittäin hyvä keino löytää uusia kalastavia tuttuja ja hyvää keskustelua on saatu aikaiseksisyntynyt paljon.

Kalastuksen lisäksi metsästän, syksyisin siihen menee myös aikaa. Parasta kumminkin yhdistää nämä kaksi, lähteä järvelle haukijahtiin ja jäädä iltalennolle sorsien toivossa. Talvisin minut löytää pilkiltä, myös mateenpilkintä on lähellä sydäntä. Luonnossa oleminen on minun henkireikäni, kiireisen arjen saa nollattua parhaiten luonnossa. Virveli mukaan ja kohti kalapaikkoja.

Mukana kulkee myös 4 v tyttäreni, joka on innokas kalastajan alku. Ensi kesänä ensimmäisen virvelin hankkiminen onkin edessä. Vaikka saalis ei pääasia kalastusreissuillani olekaan, niin lämmittää kuulla tyttären suusta sanat; "Äidin kalastama kala on parasta."

Tästä nyt saa jonkinlaisen kuvan millainen kalastaja olen, voit seurata retkiäni Instagramista @eräneito_ tililtä!


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.