Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Happy Angler (ent. Hong Kong -kalastusverkkokauppa) on kalastukseen erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimassa on eri sesongista riippuen 10 000 – 15 000 tuotenimikettä. Valikoimastamme löytyy kaikki tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä omia laadukkaita private label -tuotteita. Pitkä kokemuksemme kalastuksesta ja tehokkaasta ostotoiminnasta pitää huolen siitä, että tarjoamme asiakkaillemme paitsi kiinnostavimpia uutuuksia myös ikivihreitä kestosuosikkeja – aina mahdollisimman edulliseen hintaan. Motivoitunut henkilökuntamme sekä asiantunteva asiakaspalvelumme täydentää toimintamme konseptin: Yksikään ongelma ei ole meille liian iso tai liian pieni ratkottavaksi!

Kuulumme ruotsalaiseen Rusta-konserniin, jonka viime vuoden liikevaihto oli n. 700 m€. Meillä on 150 kivijalkamyymälää neljässä eri maassa, joista 24 sijaitsevat Suomessa. Happy Angler -verkkokauppa on lokalisoitu neljälle eri kielelle, ja toimitamme satoja tilauksia päivittäin yli 40 maahan. Ruotsinkielinen sivustomme toimii osoitteessa www.happyangler.se, venäjäksi palvelemme osoitteessa www.happyangler.ru, ja englanninkieliset, ulkomailla asuvat asiakkaamme käyttävät sivustoamme https://www.happyangler.com.


Verkkokaupan asiakaspalvelun yhteystiedot:

075 3255 750 (arkisin 9-15)
Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm, sis. ALV
asiakaspalvelu@happyangler.fi

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.