Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin klubilaisille!

Friends Of Happy Angler (F.O.H) – Iloisia kalastajia ympäri Suomen

Kalastukseen olennaisena osana kuuluu fiilis ja tunne. Tuomme Happy Anglerissa tätä kalastuksen ilosanomaa näkyviin ja olemme aloittaneet oman ”sometiiminme” kasaamisen. F.O.H tulee koostumaan kalastajista ympäri Suomen, joiden sometekeminen Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa on meidän arvoihimme ja teemoihimme sopivaa.

Haluamme tuoda tiimin kautta kalastuksen tunnetta, iloa ja upeita hetkiä seuraajiemme iloksi.

Jos tunnistat itsesi tällaiseksi henkilöksi, voit laittaa meidän F.O.H:n tiiminvetäjälle Juha Saloselle sähköpostia (etu.sukunimi@happyangler.com).

Kerro sähköpostissa itsestäsi seuraavat asiat:

  • Millainen kalastaja ja persoona olet
  • Missä päin ja kenen kanssa kalastelet
  • Miten kalastat ja tietysti sometilisi
  • Alaikäisen ollessa kyseessä tarvitaan myös huoltajien lupa 

F.O.H ei sido mihinkään, tekeminen on lähes 100 % itseohjautuvaa ja meistä riippumatonta. Voimme satunnaisesti lähettää tuotteita promottavaksi ja testattavaksi, mutta tämä ei ole tiimin tarkoituksen itseisarvo.

Terveisin

Happy Angler, Juha Salonen

 


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.