Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Somehauki kalastuskilpailu – Voitto hyväntekeväisyydelle

Somehauki on monessa mielessä poikkeuksellinen kalastuskilpailua, sillä siinä kilpaillaan voitosta hyväntekeväisyyteen lahjoitettavasta palkinnosta. Kilpailun voittaja saa valita vapaasti hyväntekeväisyys kohteen, joka tekee töitä suomalaisen luonnon eteen. Suomen Vapaa-ajankalastajien Haukitehdas-hanke on osunut lahjoituskohteeksi jo useamman kerran.

”Idea kilpailuun lähti, kuten moni muukin, neljän kaverijoukkueen keskinäisestä kisaamisesta hauenkalastuksen parissa. Muutaman vuoden aikana kilpailu on kasvanut ja se on saavuttanut suuren suosion ja useat joukkueet ovat vuosittain mukana kisassa, Paavo Heikkilä, Somehauki.

 

Kilpailualueena on kaikki Suomen merialueet. Lisäksi kilpailussa livelaitteet on kokonaan kielletty, joten voitosta kisataan perinteisin tekniikoin. Kilpailussa tavoitellaan yleisimpiä petokalojamme, haukea, kuhaa ja ahventa. Kisan ratkaisee 1 hauen, 1 kuhan ja 3 ahvenen yhteenlaskettu pituus. Tähän kilpailuun on helppoa ja lähes ilmaista osallistua, sillä varsinaista osallistumismaksua ei ole lainkaan!

 

"Meillä tulee aika ajoin vastaan kohteita, joissa haukien lisääntymismenestystä halutaan edistää ympäristökunnostustoimilla, mutta joissa paikallisella intressitaholla ei ole riittävästi varoja toteutukseen ja raha meinaa asettua kynnyskysymykseksi.

Tällaisissa tilanteissa voimme käyttää lahjoituksin saatuja varoja tukena, jotta kunnostus saadaan aikaiseksi. Tilanteesta riippuen lahjoitusrahaa käytetään joko suoraan tai sitten sen arvo pyritään tuplaamaan hakemalla erillistä kunnostushanketta esimerkiksi Ely-keskuksesta. Yksittäinen lahjoitus voi siis lopulta päätyä osaksi yhtä tai useampaa kutualuekunnostusta Suomessa. Palkkoihin lahjoitukset eivät päädy vaan nimenomaan käytännön kunnostuskuluihin. Lahjoitusten saaminen meidän Haukitehdas-työhömme on mahtavaa ja lämmittää mieltä. Siitä iso kiitos kaikille lahjoittajille", Suomen Vapaa-ajankalastajien Haukitehdas-hankkeen vetäjä Janne Antila

­­­Kilpailupäivänä on mukava nähdä saalis- ja fiiliskuvia kilpailijoilta ympäri upeaa merialuettamme ja nähdä aito ilo mitä kalastus kaveriporukassa saa aikaiseksi. Tavoitteena on pitää kilpailuun osallistumisen vaatimukset matalana, alamitat pieninä, jotta häntäpäässäkin saadaan kamppailla sijoituksista.

Happy Angler on vuoden 2024 Somehauki Predator-kilpailun sponsori ja lahjoittaa palkinnoksi 500 € lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen. Kilpailussa tavoitellaan petokaloistamme täyttä korttia, johon pitää kalastaa 1 hauki ja kuha sekä 3 ahventa.

 

Arvomme 3 uutuusvapaa osallistujien kesken!

Happy Anglerin oma tiimi on ensimmäistä kertaa mukana Somehauki-kilpailussa, jota voi seurata helposti somen välityksellä. Tämän kunniaksi arvomme kaikkien Somehaukeen osallistuvien tiimien kesken 3 kpl kauden 2024 uutuutta, Patriot Fireball Xtreme Pike hyrräkelavapaa, arvo 129 €.

Happy Angler lahjoittaa myös kilpailuun yhtenä yrityksenä 500 € lahjakortin, jonka voittanut tiimi saa lahjoittaa haluamalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Kilpailu käydään 27.7.2024 ja sitä voi seurata Happy Anglerin ja Somehauen somekanavissa.

Ilmoittautuminen vuoden Somehauki 2024 Predator kilpailuun on avoinna 1.7.2024 asti. Osallistuminen tapahtuu lähettämällä joukkueen ja tiimin kapteenin nimi numeroon +358 40 839 9001

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.