Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Vaappukoulu - uistimen valinta

Parhaat ottivieheet vaihtelevat vuodesta toiseen. Ilmiö johtuu siitä, että olosuhteet ovat samoillakin paikoilla hyvin erilaiset eri vuosina. Olosuhteet tarkoittavat veden kirkkautta, tai sameutta, veden lämpötilaa ja vallitsevia sääolosuhteita. Myös päivän aikana otti värit saattavat muuttua moneen kertaan.

Kaikilla väreillä saa varmasti aina kalaa, mutta jokin väri tai värityyppi pyytää muita paremmin. Esimerkiksi kuha on hyvin tarkka oikeasta värisävystä, lohesta puhumattakaan.
Onneksi on kuitenkin olemassa tietyt "standardit" eri kalastusolosuhteisiin. Tässä jaksossa opit perusraamit vaapun valinnalle kalastustilanteeseen. Muista kuitenkin, että kala on se  lopullinen tuomari ja kokeile ennakkoluulottomasti eri värejä kalareissun aikana. Iso osa kalastusnautinnosta tuleekin, kun löydät juuri sen oikean värin kalojen narraamiseksi.
  TEKSTI & VIDEO:

Kari Lossi
KymiFishing-pääopas

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.