Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Näin teet tuotearvostelun

Arvostelujen kirjoittaminen

  1. Klikkaa haluamallasi tuotesivulla "Tuotearvostelut, kysymykset ja vastaukset" -välilehteä, löydät sen sivun alareunasta tuotetietojen oikealta puolelta. 
  2. Paina "Tuotearvostelut, kysymykset ja vastaukset" -välilehdellä näkyvää "Kirjoita arvostelu" -painiketta.
  3. Täytä arvostelulomake. 
  4. Voit myös halutessasi lisätä arvosteluun kuvia painamalla "Liitä Kuvia" -painiketta.
  5. Kun kaikki tiedot on täytetty, paina "Lähetä" - VALMIS!

 

Arvostelut moderoidaan ja ne julkaistaan 1-72 tunnin sisällä niiden kirjoittamisesta.

 


Arvostelujen lukeminen

Arvostelut ovat luettavissa kunkin tuotteen tuotesivulla, painamalla "Tuotearvostelut, kysymykset ja vastaukset" -välilehteä tuotetietojen vierestä. Jos tuotteella on jo arvosteluita, pääset myös lukemaan ne painamalla arvostelutähtiä tuotenimen alapuolelta.

Arvosteluosion ylimmässä osiossa on tiivistelmä tuotteen saamista arvioista: keskimääräinen arvosana 1-5 tähdellä, arvosteluiden lukumäärä sekä kuinka moni arvostelun jättäneistä suosittelisi tuotetta. Voit myös käyttää kätevää hakutoimintoa tai järjestää tuotearvostelut esimerkiksi korkeimman tai alhaisimman arvostelun mukaan. 

Tiivistelmän ja hakutoiminnon alapuolelle on listattu kaikki tuotteelle tehdyt arvostelut, uusin arvostelu näkyy oletuksena ylimmäisenä. Koska Happy Angler on kansainvälinen kalastusverkkokauppa, saattaa arvosteluita olla myös muilla kielillä. 

voit jakaa tuotearvostelun Facebookissa tai Twitterissä painamalla "Jaa"-painiketta kunkin arvostelun alapuolelta.Arvostelujen "peukutus" - hyödyllinen / ei hyödyllinen

Muut asiakkaat voivat myös ilmaista mielipiteensä, oliko arvostelu hyödyllinen tai ei hyödyllinen. Tämä tapahtuu klikkaamalla jokaisen arvostelun yhteydessä näkyvän "Oliko tätä arvostelu hyödyllinen" tekstin perässä näkyviä peukun kuvia. Paina peukku ylöspäin, jos arvostelu on mielestäsi hyödyllinen tai peukku alaspäin, jos arvostelu ei mielestäsi ole muille asiakkaille hyödyllinen. 

 

Arvostelujen kirjoittaminen kannattaa - se auttaa muita kalastajia tekemään parempia valintoja.

 

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.