Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Tietoa Happy Angler Klubista

Happy Angler Klubi on hyödyllinen jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle. Se tarjoaa sinulle klubietuja ja toiminnallisuuksia, joita et muuten saa. Klubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Täytä vain Happy Angler Klubin rekisteröintilomakkeeseen tietosi (sähköpostiosoite, nimi, osoitetiedot ja matkapuhelinnumero ja keksi itsellesi salasana. Voit erota Happy Angler Klubista koska tahansa ilman velvoitteita tai seuraamuksia.
Saat Happy Angler klubiedut käyttöön verkkokaupassa kirjautumalla kauppaan sähköpostiosoitteellasi.
Happy Angler Klubin jäsenen tulee olla täyttänyt 18 vuotta.


Liity Klubiin >>

Happy Angler Klubin edut
  • Pysyviä klubitarjouksia sekä vaihtuvia ja ajankohtaisia tarjouksia vain Klubilaisille.
  • Klubilaisille etukäteistietoa tarjouskuvastoista.
  • Kiinnostavia klubiuutisia, asiantuntijoiden vinkkejä ja tuotetietoa.
  • Ilmainen toimitus noutopisteisiin yli 100 €:n tilauksiin.
  • Suljetut alennusmyynnit, kaupanpäälliset, ja muut vaihtuvat edut.

Klubiviestintä

Happy Angler Klubiin kuuluva jäsenviestintä tulee sinulle sähköpostilla ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Klubiviestit sisältävät vain klubilaisille tarkoitettuja tuotesuosituksia ja -tietoja, klubitarjouksia, etukuponkeja, asiantuntijahaastatteluita ja -artikkeleita, käyttäjäkokemuksia sekä muita kiinnostavia ja tarpeellisia klubitiedotteita.

Klubiviesti on olennainen ja erottamaton osa Happy Angler Klubin toimintaa. Siksi sen vastaanottamisen voi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä näet alempana olevasta kappaleesta "Klubijäsenyyden päättäminen". 

Klubijäsenyytesi päättäminen

Happy Angler Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitoumuksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen asiakaspalvelu@happyangler.fi

Klubijäsenyyden päättäminen

Happy Angler Klubin jäsen voi koska tahansa päättää jäsenyytensä ilman minkäänlaisia sitouksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme, osoitteeseen asiakaspalvelu@happyangler.fi

HUOM: Klubilaisen on lähetettävä jäsenyyden päättämisestä ilmoittava sähköposti siitä osoitteesta, joka on asiakkaan tämän hetkisissä tiedoissa oleva sähköpostiosoite. Näin voimme varmentaa, että lähettäjä on oikeasti sama henkilö kuin klubijäsenyyden lopettaja.

Happy Angler Klubiin sovelletaan seuraavia ehtoja:

Usein kysyttyä Klubista

Onko minulla pakko olla sähköpostiosoite, jotta voin liittyä Happy Angler Klubiin?

Sähköposti on pakollinen tieto Happy Angler Klubiin liittymisessä. Happy Angler Klubi perustuu klubiviestintään ja liittyessäsi klubiin tulet saamaan klubiviestintää pääsääntöisesti sähköpostiisi sekä satunnaisesti tekstiviestillä.

En muista salasanaani, kuinka saan uuden?

Voit tilata uuden salasanan rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen ”Salasana unohtunut?” toiminnolla tästä >>

En pääse kirjautumaan sisään Happy Angler  –Omiin sivuihin?

Tarkista sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikeinkirjoitus. Tarkista myös, että kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka syötit liittymislomakkeelle. Jos et ole varma salasanastasi voit tilata uuden ”Salasana unohtunut?” toiminnolla tästä »

Voinko peruuttaa klubiviestit?

Happy Angler Klubin klubiviestintä on olennainen osa Happy Angler Klubin toimintaa ja tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Happy Angler Klubilaisena tulet saamaan säännöllisesti etuja, vinkkejä ja kalastustietoa sisältävän klubitiedotteen sähköpostitse. Klubitiedote on jäsenviestintää ja –tiedotusta, siksi klubin jäsen ei voi peruuttaa sen vastaanottamista muutoin kuin päättämällä klubin jäsenyyden. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenyytesi.

Haluan päivittää klubitietojani, miten tämä onnistuu?

Voit tarkastella ja muokata tietojasi kirjautumalla sisään rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla Omiin sivuihin täällä >>
Tietoa Happy Angler Klubista
Klubijäsenyyden päättäminen
Usein kysyttyä Klubista

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.