Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Tietoa Happy Angler verkkokaupasta

Happy Angler
(ent. Hong Kong -kalastusverkkokauppa) on kotimainen kalastukseen ja vene-elektroniikkaan erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimassa on eri sesongista riippuen 10 000 – 15 000 tuotenimikettä.

Valikoimastamme löytyy kaikki tutut suomalaiset ja kansainväliset kalastusmerkkituotteet sekä omia laadukkaita private label -tuotteita. Pitkä kokemuksemme kalastuksesta ja tehokkaasta ostotoiminnasta pitää huolen siitä, että tarjoamme asiakkaillemme paitsi kiinnostavimpia uutuuksia myös ikivihreitä kestosuosikkeja – aina mahdollisimman edulliseen hintaan.
Pyöritämme Happy Angler -verkkokauppaa Vantaalla sijaitsevalta toimistoltamme käsin. Motivoitunut henkilökuntamme sekä asiantunteva asiakaspalvelumme täydentää toimintamme konseptin: Yksikään ongelma ei ole meille liian iso tai liian pieni ratkottavaksi!

Myös varastomme sijaitsee Vantaalla, Postin logistiikkakeskuksen yhteydessä. Tämä takaa nopeat toimitukset ympäri Suomea. 

Happy Angler -verkkokauppa on lokalisoitu kolmelle eri kielelle, ja toimitamme satoja tilauksia päivittäin yli 40 maahan. Ruotsinkielinen sivustomme toimii osoitteessa www.happyangler.se. Muiden maiden asiakkaat löytävät verkkokauppamme englanninkielellä osoitteesta www.happyangler.com.

Happy Angler on osa Rusta-konsernia.
 
Verkkokaupan asiakaspalvelun yhteystiedot:
075 3255 750 (arkisin 9-15)
Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm, sis. ALV

 

 

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.