Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin!*

Happy Angler verkkokauppa - Turvallista ja luotettavaa maksamista

 

Verkkokaupassamme on käytössä turvallinen ja luotettava Klarna Checkout -maksutapajärjestelmä, jonka avulla ostoksien tekeminen käy nopeasti ja vaivattomasti.

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, pankki- tai luottokortilla, MobilePaylla tai Klarna-laskutuspalvelun avulla.
Jos valitset tilauksesi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin, maksaminen tapahtuu salatussa yhteydessä oman verkkopankkisi kanssa. Maksutapoina on kaikki Klarna Oy:n tarjoamat, yleisimmät käytössä olevat verkkomaksutavat. Muista maksamisen jälkeen klikata "palaa myyjän palveluun" (tai vastaavaa) -linkkiä verkkopankissasi, ellei maksujärjestelmäsi palauta sinua automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen palaat takaisin Happy Angler -verkkokauppaan tilausvahvistussivulle. Saat erillisen tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä mainitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.


Verkkopankit ja MobilePay

• Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Oma Säästöpankki (Oma SP), MobilePay, N26, DNB, SEB Corporate.

 

Luottokortit

• Visa, Visa Electron (maksukortti), MasterCard, Maestro
        

Klarnan maksutavat

Klarnalla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa, eikä sinun tarvitse maksaa tuotteita ennen lopullista ostopäätöstä. Lisätietoja Klarnan eri maksuvaihtoehdoista löydät täältä.

 

Klarna - Maksa myöhemmin

Tee tilaus tänään ja maksa vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Klarnalla saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
Laskutus aktivoituu vasta, kun tilauksesi on käsitelty varastollamme. Laskun maksuaika on 30 päivää tilauksen lähetyksestä, eikä laskusta peritä lisämaksua. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat tuotteen ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöksen tekoa.

 

Klarna - Pilko maksut eriin

Pilko maksut ja maksa ostoksesi omassa tahdissasi.  Voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla.
Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle.
Laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen antamista. Tilauksen hyväksymisen yhteydessä tehdään reaaliaikainen luottotietojen tarkistus ja luoton myöntäminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä. 
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.
Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottoehdot löydät täältä


Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty tekemään lisäveloituksia asiakkaan tilaukseen, joten esimerkiksi tuotteiden lisääminen tilaukselle jälkikäteen ei ole mahdollista.Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.