Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Happy Angler - Palautukset ja reklamaatiot

30 päivän ilmainen palautusoikeus

Loppuvuoden pidennetty palautusoikeus! Tarjoamme tilauksille pidennetyn palautusoikeuden 31. tammikuuta 2024 asti. Pidennetty palautusoikeus koskee 15.11.–22.12.2023 välisenä aikana tehtyjä tilauksia.

30 päivän palautusoikeus varmistaa, että olet tyytyväinen tuotteeseen ennen lopullista ostopäätöstä.
Palauttaminen onnistuu helposti tilauksesi mukana tulevan palautuslomakkeen avulla.

Kauppa on lopullinen vasta silloin, kun olet nähnyt ja hyväksynyt ostamasi tuotteet. Siksi sinulla on tilauksen vastaanotettuasi 30 päivän palautusoikeus.

Nopein tapa hoitaa huoltotapaukset on olla suoraan yhteydessä maahantuojan ilmoittamaan huoltoliikkeeseen. Huoltojen yhteystiedot löydät navigaatiomme tuotemerkkien omilta sivuilta tai tuotekorttien kokotaulukko ja tuki välilehdeltä.

 

Tuote on palautuskelpoinen vain mikäli:

  • se on alkuperäisessä myyntikuntoisessa pakkauksessa (myöskään tuotepakkauksessa ei saa olla käytönjälkiä)
  • se on vahingoittumaton
  • tuote on käyttämätön/ tuotteessa ei ole käytön jälkiä
  • tuotteen/pakkauksen sinetti ja kelmu ovat ehjät.
Täytä paketin mukana tullut palautuslomake/lähete ja laita se mukaan palautukseesi.
  • Pakkaa tuote tai tuotteet alkuperäiseen tuotepakkaukseensa (palautusoikeuden edellytys).
  • Laita pakkaukseen mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet, käyttöohjeet, paperit jne.
  • Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut palautuslomake/lähete (tai kopio siitä).
  • Pakkaa tuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin. Älä palauta tuotetta kirjeenä, vaikka se tuotteen koon mukaan olisikin mahdollista!

Voit ladata tulostettavan palautuslomakkeen täältä.

HUOMIOI MYÖS NÄMÄ ASIAT MAHDOLLISEN PALAUTUKSEN YHTEYDESSÄ:

- Jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla, vastaa asiakas sen palautuskustannuksista.
- Mikäli teet tuotepalautuksen muualta kuin Suomesta, Happy Angler ei vastaa palautuskustannuksista.
- Mikäli tilattu tuote on suurikokoinen, asiakas voi joutua vastaamaan sen rahtikustannuksista.

 

 

Tuotteen palauttaminen DB Schenkerillä:

Voit viedä palautettavan lähetyksen mihin tahansa Schenkerin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Riittää, että paketin päällä on näkyvissä alkuperäinen osoitekortti.

 

Tuotteen palauttaminen Postilla:

Voit viedä palautettavan lähetyksen mihin tahansa Postin toimipisteeseen. 

Palautusosoite:
Happy Angler -verkkokauppa
Posti Oy
Tikkurilantie 148, ovet D51-52
01530 VANTAA

Liitä pakkauksen päälle näkyvästi Palautustunnus 629582, jotta sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta koituvia toimituskuluja.

 


Tuotteen palauttaminen Matkahuollolla:

Voit viedä palautettavan lähetyksen mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen.

Palautusosoite:
Happy Angler verkkokauppa
Posti Oy
Tikkurilantie 148, ovet D51-52
01530 VANTAA

Liitä pakkauksen päälle näkyvästi "Palautustunnus 9504090", jotta sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta koituvia toimituskuluja.

 

Huolto- ja reklamaatiopalautus

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai vaatii käyttäjästä riippumattomasta syystä huoltoa, korjausta tai muita välttämättömiä toimenpiteitä, Happy Angler kantaa tästä vastuun. Mahdollisimman nopean reklamaation käsittelyn varmistamiseksi otathan yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun, ennen tuotteen palauttamista joko sähköpostitse asiakaspalvelu@happyangler.fi tai puhelimitse 075 3255 750.

Mikäli teet tuotepalautuksen muualta kuin Suomesta, Happy Angler ei vastaa palautuskustannuksista.

Yhteydenoton jälkeen (ellei toisin ole sovittu):
  • Pakkaa huollettavat/reklamaatiotuotteet alkuperäispakkauksineen mielellään siihen pakkaukseen, jossa tuotteet toimitettiin.
  • Liitä palautukseen mukaan tuotelähetyksessä mukana ollut lähete sekä lyhyt vikaselvitys.

Lähetä huolto-/reklamaatiopalautettavat tuotteet osoitteeseen:

Happy Angler verkkokauppa
Posti Oy
Tikkurilantie 148, ovet D51-52
01530 VANTAA

 

Rahanpalautukset

Palautettujen tuotteiden arvo hyvitetään asiakkaalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta Happy Angler –verkkokaupan varastolla. Happy Angler voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes tuote on vastaanotettu Happy Angler –verkkokaupan varastolla tai kunnes asiakas on esittänyt näyttöä tuotteen palautuksesta. Rahanpalautuksista vastaa Klarna Ab. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa.

 

Ylimääräinen käsittelymaksu noutamattomista paketeista

Paketin noutamatta jättäminen noutopisteestä/pakettiautomaatista ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Paketti katsotaan noudetuksi, kun kuljetusliikkeen seurannassa näkyy kuittaus paketin vastaanotosta.

1.11.2021 alkaen alamme veloittamaan 10 euron käsittelykulun sellaisista tilauksista, joita ei ole noudettu kuljetusliikkeen antaman säilytysajan puitteissa (tarkempi säilytysaika lukee noutoilmoituksessa). Jos olet estynyt noutamaan pakettia säilytysajan puitteissa, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse Happy Anglerin asiakaspalveluun, jolloin erillistä käsittelykulua ei veloiteta. Huomioithan, että sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, ennen kuin paketti lähtee palautumaan noutopisteestä takaisin lähettäjälle välttääksesi noutamattomasta lähetyksestä aiheutuvan käsittelykulun!

Paketin noutamatta jättäminen katsotaan tarkoittavan etäsopimuksen perumista. Happy Anglerin käsiteltyä palautuksen, palautetaan asiakkaan suorittama maksu tai poistetaan lähetykseen liittyvä laskutus, pois lukien noutamattoman paketin käsittelystä syntynyt 10 euron ylimääräinen maksu.

Emme lähetä noutamattomia tilauksia uudelleen. Jos haluat tilata tuotteet uudelleen, voit tehdä uuden tilauksen normaalisti verkkokauppamme kautta. Mikäli lähetyksen saapumisilmoitus ei ole mennyt perille tilaajan ilmoittamista puutteellisista tiedoista johtuen tai muista Happy Angler -verkkokaupasta riippumattomista syistä, pidätämme 10 euron käsittelykulun myös näissä tilanteissa.
Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.