Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Tervetuloa inspiroitumaan!

Koetko palavaa halua oppia uusia kalastustekniikoita tai onko vanhat opit unohtunut? Olemme koonneet tälle sivulle sinua varten uusimmat ja ajankohtaisimmat kalastusvinkit sekä kovimmat asiakkaiden tuotearviohitit. Tältä sivulta löydät inspiraatiota rakkaaseen harrastukseen, ja sivu elää kauden mukana tarjoten jatkuvasti ajankohtaisimmat vinkit juuri siihen hetkeen!

Tervetuloa oppimaan uutta ja nauttimaan asiakkaidemme sekä Friends Of Happy Angler -tiimin hetkistä vesillä!

Ajankohtaisimmat kalastusvinkit ja reseptit

Kesä kolkuttaa jo nurkan takana! Mökkikausi, onginta rannalta, vetouistelu, Minnow Spoonilla heittelyä lumpeikkoon. Tärpin muuttuminen haukifileeksi ruokapöytään on mahdollisesti vain yhden heiton päässä!

Etsitkö aloittelijalle hyvää settiä? Tutustu Patriot Fireball-avokelasettiin, joka on usean vuoden ajan ollut tuotearvosteluhitti! Aloittelijan ja kokeneemmankin kalastajan valinta, lue tuotearviot niin tiedät minkä valita!

  


Tiesitkö, että tägäämällä meidät Instagramissa voit voittaa 50€ lahjakoodin?

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Kuukauden voittajakuvat!

 

 

Uutuustuotteiden esittelyvideoita!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.