Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Tervetuloa inspiroitumaan!

Koetko palavaa halua oppia uusia kalastustekniikoita tai onko vanhat opit unohtunut? Olemme koonneet tälle sivulle sinua varten uusimmat ja ajankohtaisimmat kalastusvinkit sekä kovimmat asiakkaiden tuotearviohitit. Tältä sivulta löydät inspiraatiota rakkaaseen harrastukseen, ja sivu elää kauden mukana tarjoten jatkuvasti ajankohtaisimmat vinkit juuri siihen hetkeen!

Tervetuloa oppimaan uutta ja nauttimaan asiakkaidemme sekä Friends Of Happy Angler -tiimin hetkistä vesillä!

Ajankohtaisimmat kalastusvinkit

Millä vieheellä saada ahvenia ja haukia elokuussa? Kesän ajan lämmenneet vedet saavat ahvenet vaihtamaan aktiivisesti paikkaa ja syöntipiikit voivat olla vain hetken kestäviä. Näitä lämpimän veden raitapaitoja kannattaakin etsiä monipuolisesti eri tyyppisiltä paikoilta. Lue vinkkimme tästä. Hauen kalastukseen lämpimissä vesissä toimivat eri tyyppiset lippavieheet esimerkiksi spinnerbaitit tai suuret haukilipat- ja lusikat.

Etsitkö aloittelijalle hyviä välineitä? Tutustu Daiwa Aird -tuoteperheeseen josta löydät vavat ja kelat joita on saatavilla vain meiltä!

Välineet ja vinkit haukijahtiin!

Syksyllä vesien viilentyessä suurien haukien tavoittelu on kuumimmillaan! Etenkin merellä suuretkin yksilöt voi loppuvuodesta tavoittaa rantavesistä. Nappaa talteen vinkit ja tee hankinnat ennen syyskautta ja tulevaa HK Openia!

 

Markkinointitiimin Juhalle ennätystoutain!

Juha on kalastanut viimeiset vuodet suurkaloja. Suurkalalista on Suomen Vapaa-ajankalastajien ylläpitämä lista, johon saa kalansa, kun se ylittää ennalta määritetyt paino- tai pituusrajat. Viidennentoista suurkalan jahti sai huiman päätöksen, kun Lempäälän Kuokkalankosken loppuliusta napsahti 5,1 kg / 79 cm toutain poikkivirran kelattuun Patriot Blady bait bladiin. Syyskuun alku ennen vesien viilentymistä on suurten toutainten pyynnin viime hetkiä. Lue tästä Juhan vinkit toutaimen kalastamiseen.


Kuukauden valinnat!

Team Happy Anglerin ajankohtaiset tuotepoiminnat käynnissä olevaan sesonkiin!

  


Tiesitkö, että tägäämällä meidät Instagramissa voit voittaa 50€ lahjakoodin?

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Kuukauden voittajakuvat!

 

 

Uutuustuotteiden esittelyvideoita!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.