Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Tervetuloa inspiroitumaan!

Koetko palavaa halua oppia uusia kalastustekniikoita tai onko vanhat opit unohtunut? Olemme koonneet tälle sivulle sinua varten uusimmat ja ajankohtaisimmat kalastusvinkit sekä kovimmat asiakkaiden tuotearviohitit. Tältä sivulta löydät inspiraatiota rakkaaseen harrastukseen, ja sivu elää kauden mukana tarjoten jatkuvasti ajankohtaisimmat vinkit juuri siihen hetkeen!

Tervetuloa oppimaan uutta ja nauttimaan asiakkaidemme sekä Friends Of Happy Angler -tiimin hetkistä vesillä!

Ajankohtaisimmat kalastusvinkit

Kevät on täällä ja on aika aloittaa Etelä-Suomessa avovesikausi. Meren salmet ja hiekkaiset rannat täyttyvät aamuhämärissä siianonkijoista, joista jokainen odottaa malttamattomana kilahdusta vavan kärjen nykiessä. Lue vinkit siian pohjaongintaan.

Meritaimenen kalastajat etsivät innokkaana lämpötaskuja, joista voi löytää lämmittelemään tulevia merten hopeakylkiä. Innokkaimmat etsivät jo haukia avovedestä kutulahtien ulkopuolilta ja pohjoisemmassa sama tavoite on ismete-kalastajilla.

Kevät on kalastuksellisesti upeaa aikaa. Aurinko lämmittää pitkälle iltaan, pilkkiä voi parhaimmillaan t-paidassa ja kalat ovat hurjalla purulla joskus läpi päivän.

Happy Angler toivottaa kaikille upeaa ja turvallista alkavaa avovesi ja päättyvää jääkauttakautta 2024!

Mitä tahansa kalastatkin, nauti hetkistä!

Talvikalastusfiiliksiä vesiltä!

  


Tiesitkö, että tägäämällä meidät Instagramissa voit voittaa 50€ lahjakoodin?

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Kuukauden voittajakuvat!

 

 

Uutuustuotteiden esittelyvideoita!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.