Laaja valikoima!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Alpiinofishing Roni ja Mirko

 


Olen Roni Heinonen 20-vuotias kalastaja Keski-Suomesta ja Alpiinofishing kanavan perustaja. Aloitin kalastus harrastuksen ehkä kolmen vanhana vuokramökin laiturin päästä ja pikkuhiljaa olen oppinut kaikenlaista uutta.

Halusin jo pienenä osallistua kaikkiin lähialueen kalakerhoihin, leireihin ja kilpailuihin, jossa täkäläiset papat kertoivat kovimmatkin niksit millä, mistä ja miten saisi saalista.

Perheessäni ei ollut muita kalastajia, mutta he tukivat harrastusta. Jo 13-vuotiaana pääsin ensimmäistä kertaa vetämään noin viikon mittaista kalastusleiriä nuorille muutaman konkarin kanssa Laukaan Peurunka järvellä. Edelleen tuo kyseinen tapahtuma on ollut minulle tärkeä, sillä haluan opettaa lapsia ja nuoria samalla tavalla kuin minua aikoinaan on opetettu, tästä syntyikin idea Alpiinofishing kanavalle.

Nuoresta iästä huolimatta kokemusta löytyy erilaisista kalastus menetelmistä, sekä olosuhteista. Lisäksi vyöltä löytyy jo kuusi eri suurkalarajan ylittävä mörköä. Intohimona lajiin toimivat kilpailut, tuntemattomat vedet ja näistä saadut fiilikset hyvässä ja pahassa.

”On hienoa saada itse 7 kilon hauki, mutta se on vielä hienompaa, kun joku sinun opettamasi nuori onnistuu samassa. Se on mahtava tunne’’.


Olen Mirko Varakas, 17-Vuotias kalastava nuori Laukaalta. Kalastus kokemusta löytyy jo pienestä pitäen. Lapsuuden lomien kohokohdat olivat, kun pääsi papan kanssa kalastamaan vuodenajasta riippumatta.
Siitä into kalastukseen lähti ja kalastamassa tuli käytyä vapaa-ajalle. Siitä lähtien kalastus on ollut harrastuksena läsnä pysyvästi.


Suurimmat kalat päässyt väsyttämään vasta viime kesänä, mutta innolla kohti tulevaa nappaamaan isoja vonkaleita.
Roni ei voinut lähteä yksin kuvaamaan videoita YouTubeen, joten hän pyysi minut mukaan Alpiinofishingiin.

 

“Aina hyvällä fiiliksellä kalassa, kelistä tai saaliista huolimatta”

 

Voit seurata meidän kalareissuja monessa eri kanavassa.

 

Instagram, YouTube ja TikTok


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.