Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Alpiinofishing Roni ja Mirko

 


Olen Roni Heinonen reilu kaksikymppinen kalastaja Keski-Suomesta ja Alpiinofishing kanavan perustaja. Aloitin kalastus harrastuksen ehkä kolmen vanhana vuokramökin laiturin päästä ja pikkuhiljaa olen oppinut kaikenlaista uutta.

Halusin jo pienenä osallistua kaikkiin lähialueen kalakerhoihin, leireihin ja kilpailuihin, jossa täkäläiset papat kertoivat kovimmatkin niksit millä, mistä ja miten saisi saalista.

Perheessäni ei ollut muita kalastajia, mutta he tukivat harrastusta. Jo 13-vuotiaana pääsin ensimmäistä kertaa vetämään noin viikon mittaista kalastusleiriä nuorille muutaman konkarin kanssa Laukaan Peurunka järvellä. Edelleen tuo kyseinen tapahtuma on ollut minulle tärkeä, sillä haluan opettaa lapsia ja nuoria samalla tavalla kuin minua aikoinaan on opetettu, tästä syntyikin idea Alpiinofishing kanavalle.

Nuoresta iästä huolimatta kokemusta löytyy erilaisista kalastus menetelmistä, sekä olosuhteista. Lisäksi vyöltä löytyy jo kuusi eri suurkalarajan ylittävä mörköä. Intohimona lajiin toimivat kilpailut, tuntemattomat vedet ja näistä saadut fiilikset hyvässä ja pahassa.

”On hienoa saada itse 7 kilon hauki, mutta se on vielä hienompaa, kun joku sinun opettamasi nuori onnistuu samassa. Se on mahtava tunne’’.

 

Olen Mirko Varakas, 18-Vuotias kalastaja Laukaasta. Kalastus ollut harrastuksena jo nuoresta pitäen, mutta suurempi syttyminen lajiin tapahtunut vasta viimeisen vuoden aikana. Vuoden aikana omia ennätyksiä meni rikki usean lajin kohdalla, mutta suurkaloja en ole vielä päässyt kesyttämään.
Erilaiset kalastustyylit ja kilpailut pitävät mielenkiinnon lajia kohtaan korkealla.

Kauden tavoitteena olisi saada viimein rikottua suurkalan raja. Myös palkintosija olisi mahtava jossain kilpailussa johon osallistumme Ronin kanssa Alpiinofishing tiiminä.

“Aina hyvällä fiiliksellä kalassa, kelistä tai saaliista huolimatta”

 

 

Voit seurata meidän kalareissuja monessa eri kanavassa.

 

Instagram, YouTube ja TikTok


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.