Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin!*

F.O.H tiimin vetäjä – Juha ”Lohi” Salonen


Olen saanut kunnian toimia Friends Of Happy Angler tiimin vetäjänä ja kokoajana. Lähtökohta tiimin kasaamiselle on löytää hyviä tyyppejä ympäri Suomen, joiden sometekemistä on kiva seurata ja ketkä tuovat kalastuksen ilosanomaa esille somekanavissa.

Me emme ole etsimässä niitä suurimpia seuraajamääriä omaavia, vaan ihmisiä ja kalastusporukoita, joissa näemme meidät arvoihin sopivaa tekemistä.

Itse rakastan monipuolista kalastamista ja olen mm. Lajikalastuksen Suomen ennätyksen haltija 57 eri kalalajilla kalenterivuoden aikana. Samaan tulokseen vuonna 2020 pääsi myös Raisiolainen Juuso Triipponen, jaamme hänen kanssa ennätyksen. Moni tuntee kalastuspuolella minut nimenomaan lajikalastuksen, eli fongauksen kautta. Taimenmies-blogi on yksi Suomen vanhimmista, ellei vanhin kalastusblogi.


Kalastuksen lisäksi olen tullut tunnetuksi myös virtavesienkunnostuspuolelta Helsingissä virtaavaan Longinojan kunnostuksien ja sen esille nostamisen toimesta.

Happy Anglerissa minun työkuviini kuuluu F.O.H tiimin vetämisen lisäksi markkinointia ja sisällöntuotantoa. Vuodesta 2014 olen ollut yrityksen palveluksessa eikä ole tarvetta työpaikkaa vaihtaa, kiitos ihanien työkavereiden ja monipuolisten työtehtävien.

Seuraa minun kalastani somessa ja laittele viestiä etu.sukunimi@happyangler.com osoitteeseen jos sinua kiinnostaisi liittyä F.O.H tiimiimme. Kerro viestissä kuka olet, sometilisi, missä, miten ja kenen kanssa kalastelet.

#Happyangler käyttöön, hyvän tyypin osuessa maileissa tai somessa kohdalle olen yhteydessä.

Minua voi seurata somessa seuraavissa kanavissa:

Instagram: @taimenmies
Blogi: taimenmies.blogspot.com
Tik Tok: taimenmies
YouTube: taimenmies

Ps. Onko haastavaa tunnistaa eri Suomen särkikala- tai tokkolajeja, tutustu blogini tunnistuoppaisiin ja opi tunnistamaan eri kalalajit.


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.