Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Mikko IkonenMie oon Mikko 40 vuotias lupsakka karjalainen Lappeenrannasta. Mottona "yksikään kalassa vietetty päivä ei ole hukkaan heitetty" eli kalastus on ollut pikkupojasta asti lähellä sydäntä. Mentorina kalastuksen alkutaipaleella toimi eno, jolta varsinkin pilkkimisestä olen oppinut melko lailla. 

Kalastusta harrastan sen kaikissa muodoissa ympäri vuoden.

Kesäisin kalastan Hirvas530ht veneellä, jolla uistelen useimmin kuhaa ja haukea Saimaan alueella. Myös suur-hauen heittokalastusta tulee harjoitettua paljon varsinkin keväisin ja syksyisin.

Talvisin pilkin aina työtilanteen niin salliessa, alueena Etelä-Karjala ja toisinaan myös muissa maakunnissa uusia paikkoja etsien. Kulkuvälineenä uskollisesti jäällä raahaan virolais valmisteista "Snowdog"  telavetäjää.

Aina on kalavermeet valmiina seuraavaan reissuun!

Toivon tuovani FOH porukkaan lupsakkuutta ja huumorilla höystettyä sisältöä. Hyppää messiin nappaamalla somekanavani haltuun.

-Mikko (iksu)

Voit seurata kalareissujani monessa eri kanavassa.

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.