Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Friends Of Happy Angler - Satu-Johanna

Ei tarvitse ajassa palata kamalan kauas kun tämä Etelän-Karjalan kalamimmi ei koskenut edes raakaan kalaan. Puhumatta siitä, että olisin käynyt kalassa. Nuorempi lapsista oli kuitenkin ”kalahullu” pienestä pitäen ja jopa kauppaan mennessä piti käydä heittelemässä. Siitä se sitten lähti ja pian huomasin olevani yksin rannoilla sekä jäällä. Ensin puri paha pilkkihimo ja sitä seurasi kalastuksen into ympäri vuoden. Virvelikaupoille piti päästä ja sillä tavalla pikkurillin ojentamalla harrastus vei koko naisen. 

Tykkään etsiä, pohtia ja penkoa kalastuksen saloja. Huomaan mielenkiinnon kääntyneen selkeästi lajikalastukseen. Ja etsin vielä avovesikauden lempi ottipelejä ja tapaa kalastaa. 

Kalastus tuo miulle etenkin iloa elämään, onnistumisen tunnetta rintaan ja omaa aikaa arkeen. Voin ylpeänä sanoa tänä päivänä harrastavani kalastusta. Wau! Kertomalla kalastuksesta somessa toivon saavani jonkun muunkin innostumaan ja kokeilemaan. Siellä saa myös roppakaupalla vinkkejä ja oppia muilta alan harrastajilta!

Friends of Happy Angler tiimiin jäsenä mie tuon mukanani hyvän mielen sisältöä kalastusrintamalta. Niitä voit seurata TikTokissa ja Instagramissa!

Nappa tilini seurantaan:

Instagram: @satuxjohanna
TikTok: @satuxjohanna

Nähdään siellä! 

 


Tägää ja voita!

Postaa kalakuvasi Instagramiin käyttäen #happyangler. Arvomme joka kuukausi 50 €:n lahjakortin #happyangler-tägiä käyttäneiden kesken!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.