Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Mikä kalapuntari sopii minulle?

Sätkiikö haavissa ennätyskalasi ja haluat pituuden lisäksi saada tietoosi myös kalan painon? Rakkaalla lapsella eli vaa-alla tai kalapuntarilla on monta nimeä, mutta kaikkien toimintaperiaate on sama.

Ennen kehittyneempiä puntareita kala laitettiin koukun nokkaan ja kalapuntarin keskikohdassa olevaa kahvaa siirtämällä tarkistettiin paino. Puntarin ollessa tasapainossa tarkastettiin mihin kohtaan kahva asettui, tämä oli myös punnitun kalan tai esineen paino.

Omaan käyttöösi löydät juuri sopivan Happy Anglerin kalastusvälinevalikoimasta. Valitset sitten digitaalisen tai jousikäyttöisen vaa-an antaa ne sinulle tietoon ennätyskalasi tai muun punnittavan asian painon. Digitaalisissa vaaoista osassa on automaattinen tulokset lukitus. Kun paino on punnittu, lukittuu näyttöön lukema ja se on helppo siitä tarkistaa.

Kehittyneemmissä vaaoissa on myös muisti sekä taaraus toiminto. Muistiin voi tallentaa punnitustuloksen eikä sitä tarvitse muistaa sen koomin, kun tulos löytyy muistisirulta. Taaraus taas auttaa punnintatilanteessa, kun voit ensiksi punnita esim. vapautuspussin painon ja nollata tuloksen, tämän jälkeen, kun punnitset kalan pussin paino jo valmiiksi vähennetty tuloksesta.

Puntareiden tarkkuus on parhaimmillaan kymmenen tai jopa gramman tarkkuudella.

 

Digitaalinen puntari - edut ja haitat

  • Mahdollisuus tallentaa punnitustulos
  • Mahdollisuus taarata painosta pois esim. punnituspussi
  • Virran loppuminen kalareissulla

Jousivaaka - edut ja haitat

  • Ei tarvitse virtaa
  • Ei tallennusmahdollisuutta
  • Jousen ruostumisvaara, joka vääristää punnitustulosta

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.