Nopeat toimitukset!
TOIMITUS 0 €!*

Miten hankkia soutuvene? – Tilaa helposti ja nopeasti vaikka mökkilaiturilta!

Kylällä kalastajat tiesivät kertoa, että paras kalapaikka on sen selkäsaaren eteläkärjessä. Miten tuonne pääsisin edes joskus itse kalaan? Venettä kun ei ole jää nuo huippupaikat minulta kokematta. Rannalta heittely rajoittaa kalastusaluetta vain murto-osaan siitä mitä kotijärvi tarjoaisi, jos saisin lipua sen aalloilla kesätuulen auttaessa matkaani.

Venekauppa vaatisi trailerin tai vähintään peräkärryn eikä autoakaan löydy omasta takaa, matka kotirantaan taitetaan pyörällä. Istuuduin jälleen kerran laiturin päähän ja katsoin edessä siintävää järveä, tuonne haluan. Mietin mielessäni.”

Rupesin surffailemaan netissä miettien edullisia ja nopeita vaihtoehtoja oman veneen hankintaan. Mietin muutaman kriteerin:

  • Veneen on oltava kotimainen
  • Airot on tultava kaupassa mukana
  • Vene pitää saada toimitettua haluttuun osoitteeseen

Kuinka helppoa on oikeasti hankkia soutuvene koti- tai mökkirantaan Happyangler.fi verkkokaupasta?

Kun mietit veneen hankintaa, pitää sinun selvittää ensiksi, miten vene toimitetaan ja mistä se kannattaa tilata. Meidän verkkokauppamme valikoiman YKI, Kaisla tai Ideal -soutuveneet ovat kotimaista laatutyötä. Veneet on valmistettu aina niin, että ne palvelisivat aina parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjiensä tarpeita. Soutuveneet valmistetaan Oulun Ylikiimingissä, käyttäen kotimaista työvoimaa. Kotimaisuus on valmistavalle yritykselle iso ylpeyden aihe!

Kun olet löytänyt ja lisännyt soutuveneen valikoimastamme ostoskoriin sujuu loppu kuin tanssi. Kuljetusyhtiö saa tiedon tilauksestanne ja he ottavat yhteyttä sopiakseen ja tarkistaakseen toimituspaikan. Sinun tulee tilausta tehdessäsi varmistaa, että toimitussijainti on Hanko-Rovaniemi välillä eikä Ahvenanmaalla.

Toinen varmistettava asia on, että paikka, johon vene tuodaan kestää raskaan kuorma-auton tai ison pakettiauton, eli kaikista pienimmät ja mutaisimmat mökkitiet estävät perille toimittamisen. Tällaisen tilanteen ollessa kyseessä voi toimituksen sopia esim. kylän veneenlaskupaikalle tai muulle tukevammalle maaperälle.

Lyhyesti veneen toimituksesta:

  • Toimitus noin viikon sisällä tilauksesta, toimitusajassa pientä vaihtelua riippuen toimituspaikkakunnasta.
  • Tilauksen lähtiessä matkaan asiakas saa toimituksesta vastaavan Schenkerin seurantatunnuksen, jolla voi seurata toimituksen etenemistä.
  • Schenker soittelee asiakkaalle ennen toimitusta sopiakseen sen tarkan toimituspäivän ja kellonajan.
  • Veneen pois nostamisessa kyydistä on asiakkaan oltava apuna

Tilaamalla soutuveneen meiltä selviät ilman ylimääräisiä kuljetusjärjestelyä etkä tarvitse esimerkiksi traileria. Helppoa ja nopeaa, pistetäänkö soutuvene tilaukseen?

"Purin veneen muoveista ja vein ne roskikseen, kiinnitin airot, nostin kalakamat veneeseen ja istuuduin veneen penkille."

"Hengitin syvään ja mietin minkä vieheen laittaisin vetoon kalapaikalle soutaessani."

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.