Nopeat toimitukset!
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!*

Onnittele 10-vuotiasta Happy Angleriä Instagramissa tai Facebookissa – tyyli vapaa!

Mitä hullumpi, sitä parempi! Verkkokauppatiimimme valitsee mielestään parhaimman ja mielikuvituksellisimman onnittelupostauksen.

#Happyangler hästägillä ja @happyangler.fi merkityt onnittelukuvat ja -videot julkaisemalla Instagramissa tai Facebookissa osallistut huikean neljän hengen kalastusmatkan arvontaan (arvo 2400 €). Kilpailuun voi osallistua 13.6.2021 asti. Lue tarkemmat kilpailusäännöt tästä.

Voita huikea ahvenenkalastusmatka Niinivedelle sinulle ja seurueellesi (max. 4 hlö). Palkinnon mahdollistaa Huuhtajankoski Adventures Oy, joka sijaitsee Tervossa.

Syksyistä ahvenenkalastusta Niinivedellä

Voittaja kokoaa oman neljän hengen voittajatiiminsä ja lähtee etsimään suuria ahvenia kalastusoppaan ohjaamana syys-lokakuussa 2021.

”Etsimme toinen toistaan parempia kalapaikkoja ja käytämme paljon kaikuluotainta löytääksemme hyvät alueet, joissa kalastamme. Vaikka aikaa on enemmän itse tärkeimpään – kalastukseen -, tällä retkellä on myös mahdollisuus nautiskella vesillä olosta ja myös mahdollisista retkieväistä kaikessa rauhassa. Samalla voitte testata käytännössä markkinoiden uusimpia vieheitä ja välineitä. Tehdään yhdessä ikimuistoinen voittoreissu koko porukalle.”

Teemu Hiltunen, Huuhtajankoski Adventures Oy

Palkinto sisältää:

  • kalastusoppaan ja veneen käytön, 2 päivää kalastusta ahven kohdelajina pe-su. (Huuhtaja Adventures).
  • kalastuspäivät la (n. 7-tuntia) ja su (n. 6-tuntia), josta kotimatkalle.
  • majoituksen käytön, liinavaatteet ja sauna mahdollisuuden. 

Majoitus tapahtuu Niiniveden rannassa, Vilpola Fishing Lodgessa, joka on täysin varusteltu suurempienkin ryhmien tarpeeseen.
Tilaa Lodgessa on n. 600-neliötä, kolmessa kerroksessa ja se soveltuu loistavasti myös yritysryhmiä varten. 

Voittaja kokoaa oman neljän hengen ryhmän, ja saapuu paikan päälle. Majoitus tapahtuu omatoimisesti.

Palkinnon arvo HUIMAT 2400 €

Tutustu kohteeseen heidän Facebook-sivuilla. 

 

Huuhtajankoski Adventures - Rakkauvvesta lajiin

Huuhtajankoski Adventures järjestää kalastuslupien ja majoituksen myymistä Huuhtajankosken alueella. Valikoimassa uusi ja juuri avattu koskikalastuskohde sijaitsee Tervossa, n. 50 min ajomatkan päässä Kuopiosta, sekä kahden tunnin päässä Jyväskylästä. Lisäksi yritys järjestää opastettuja järvikalastuspäiviä ryhmille aina n. 20- henkilöön asti keväästä syksyyn. Lisäksi yrityksellä on tarjolla metsästysmatkailua, kuten sorsan ja kyyhkyn metsästystä unohtamatta metsäkanalintuja ja muita sesongin mukaisia mahdollisuuksia. Käytössä on oma iso kosteikkoalue asiakasryhmiä varten, sekä toisessa kohteessa esimerkiksi kyyhkyä varten oma riistapelto.

Yrityksellä on majoitustoimintaa Huuhtajankosken lisäksi Niinivedenrannalla n. 600 -neliöisessä Juhannukseksi valmistuvassa kalastus Lodgessa, josta ryhmät pääsevät kätevästi oppaiden johdolla kalastamaan Niinivedelle esimerkiksi ahventa. Pienryhmiä varten valikoimassa on lisäksi kaksi kohdetta; Leppävirralla sekä Rautalammilla.

Yritys operoi järvikalastusta koko Järvi-Suomen alueella, johon kuuluvat Kuopio, Iisalmi, Joensuu, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli, Hämeenlinna sekä Lahti. Kuitenkin helpoimmalla pääsee, kun ottaa suoraan meihin yhteyttä ja kyselee kulloisenkin tarpeen mukaisia koski- ja järvikalastus mahdollisuuksia ja palveluita. Autamme asiakasta aina hädässä ja meihin voi kääntyä kaikissa kalastusasioissa ja tarpeissa!

Huuhtajankoski Adventures toivottaa tervetulleeksi kaveriporukat, perheet, suuremmat yritysryhmät ja kaikki helppoja ja huolettomia kalastuspalveluita etsivät asiakkaat!

Kalastusoppaina ja tirehtööreinä yrityksessä hääräävät jo omalla yrityksellään pidempään toiminut kalastusopas Teemu Hiltunen (Kuopio), sekä pitkän linjan kalastusosaaja ja luontomatkailuyrittäjä Petri Huttunen (Rautalampi).

Teemme tätä rakkauvvesta lajiin, ja se varmasti näkyy meidän palvelu alttiudessa, saaliita unohtamatta!

Teemu Hiltunen & Petri Huttunen


Tägää ja voita!

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.