Nopeat toimitukset!
TOIMITUS 0 €!*
Etusivu / Veneilytarvikkeet / Paukkuliivit ja pelastusliivit

Pelastusliivit, paukkuliivit ja kelluntaliivit

Pelastus- ja paukkuliivit ovat yksi olennainen osa turvalliseen vesillä liikkumiseen. Ne pelastavat vesillä liikkuvien henkiä vuosittain ja ovatkin siksi halpa henkivakuutus. Hyvät pelastus- tai paukkuliivit tulisi olla jokaisen vesilläliikkujan hankintalistan kärjessä. Happy Angler -kalastusverkkokaupan valikoimasta löydät perinteisiä pelastusliivejä sekä aktiivisempaan käyttöön sopivia paukkuliivejä.

Mitä eroa on pelastus- ja paukkuliiveillä?


Paukkuliivit, eli ilmatäytteiset pelastusliivit, ovat käytännölliset päällä, sillä ne täyttyvät ilmalla vasta veden varaan joutuessasi. Mallista riippuen paukkuliivit aktivoituvat joko automaattisesti tai voit laukaista ne itse. Paukkuliivit ovat ilmatäytteisyyden ansiosta perinteisiä pelastusliivejä mukavammat päällä.

Paukkuliivit on suunniteltu antamaan mahdollisimman paljon liikkumavapautta ja siksi ne sopivat eri harrastuksiin aktiivisille vesillä liikkujille. Paukkuliivit ovat erinomainen valinta paljon veneilyä harrastaville sekä pitkille kalastusreissuille, jolloin pelastusliivien käyttömukavuus on isommassa roolissa.

Miten valitset juuri sinulle sopivat pelastus- tai paukkuliivit?


Mitä suurempi XXXN-numerosarja (esim. 300N) paukkuliiveissä on, sitä suurempi on liivien nostovoima. Suosituksemme on, että 300N-merkityt pelastus- tai paukkuliivit kannattaa valita, jos pituutta on yli 185 cm tai painoa yli 90 kg. Kun paukkuliivien nostovoima on valittu oikein, liivit kääntävät veden varaan joutuneen oikeaan asentoon. Lue lisää oikeanlaisten pelastusliivien valinnasta täältä ja tutustu myös paukkuliivien huoltamiseen täältä.

Valitse alta omaan käyttöösi sopivin pelastus- tai paukkuliivimalli ja varmista, ettei vesille lähdön turvallisuus jää ainakaan pelastusliiveistä kiinni. Käy tutustumassa myös kelluntapukineiden valikoimaamme täältä.

Prices include VAT {{user.vatCodeId}} %

Piilota rajaukset

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen et jää paitsi kovimmista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.